De la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu al MAI

Olly, câinele pompierilor militari suceveni, s-a întors cu o medalie

Câinele Olly, aflat în serviciul ISU Suceava, a ocupat locul al III-lea la proba „Câine căutare şi salvare persoane” din cadrul Campionatului de dresaj al câinilor de serviciu al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Olly este dublu campion naţional, dar şi preferatul publicului care vizitează sediul ISU de „Ziua porţilor deschise”.

Redăm mai jos postarea ISU Suceava.

„Olly, campionul pompierilor suceveni, dar şi al inimilor tuturor copiilor care ne trec pragul de «Ziua porţilor deschise», s-a întors şi anul acesta cu o medalie de la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu al Ministerului Afacerilor Interne.

Dublu campion naţional, Olly a confirmat din nou forma bună în care se află şi a câştigat bronzul la categoria «Câine căutare şi salvare persoane». La competiţia dintre toate structurile ministerului, echipajul canin al ISU Suceava s-a clasat al patrulea, iar la proba «Disciplină», a ocupat un loc 5, din totalul de 25 de echipaje prezente la competiţie.

Felicitări conductorului plt.maj. Marius Manolachi, care a fost alături de Olly din primele luni de viaţă ale acestuia, educându-l ca pe propriul copil şi transformându-l în campionul inimos de astăzi”. (N.B.; Foto: ISU „Bucovina” Suceava)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI