Pentru că suporterii îşi doresc ca meciul să se dispute la Suceava

Foresta – Dinamo Bucureşti se va juca pe Areni, în nocturnă

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că meciul echipei Foresta Suceava cu Dinamo Bucureşti, din optimile Cupei României, se va desfăşura la Suceava, pe stadionul Areni, în nocturnă.

Ion Lungu a declarat, la „Subiectul Zilei” de la NewsBucovina, că a avut o serie de discuţii cu antrenorul echipei Foresta şi cu stafful acesteia şi s-a ajuns la concluzia că, „indiferent de situaţie”, meciul va avea loc la Suceava, pe nocturnă.

„Dacă nu o să fie – şi nu o să fie nicio altă posibilitate–, Primăria va închiria din nou o nocturnă. Asta este realitatea. Şi facem asta pentru că suporterii îşi doresc ca acest meci să se desfăşoare la Suceava” a explicat primarul Sucevei.

 El a mai spus că regretă faptul că în 2016 nu s-a reuşit adoptarea unei hotărâri de consiliu local prin care Suceava să aibă o instalaţie proprie de nocturnă pe stadionul Areni.

„Eu am făcut în 2016 un proiect de HCL pentru nocturnă, dar el a fost respins pe mâna consilierilor PSD, care au spus că nu ne trebuie. Eu am spus atunci că nocturnă au toate comunele prin jur, dar Suceava nu are” a subliniat primarul Sucevei.

El a mai spus că în proiectul de buget pe anul 2020 se va număra printre celelalte puncte şi montarea unei instalaţii de nocturnă pe stadionul Areni, instalaţie care va fi realizată în paralel cu noua parcare supraterană care va lega Primăria de una dintre peluzele stadionului.

 „Între timp, codul administrativ s-a modificat şi am nevoie doar de 12 voturi în CL. Ca atare, în proiectul de buget pe anul 2020 va fi introdusă şi instalaţia de nocturnă” a conchis primarul Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: