Trupa Aerosmith, premiu special din partea organizatorilor galei Grammy 2020

Trupa Aerosmith va primi titlul de „persoana anului” din partea fundaţiei MusiCares, cu două zile înainte de gala premiilor Grammy din 2020, la o ceremonie de caritate care va avea loc pe 24 ianuarie, la Los Angeles, informează Associated Press.

MusiCares a anunţat că trupa recompensată cu patru premii Grammy va primi acest titlu pentru activităţile sale caritabile şi impactul asupra muzicii americane vreme de cinci decenii.

Printre personalităţile care au primit titlul MusiCares Person of the Year în anii anteriori se numără Bruce Springsteen, Paul McCartney, Elton John, Barbra Streisand, Carole King, Neil Young, Bob Dylan, Lionel Richie. Anul trecut, personalitatea onorată astfel a fost Dolly Parton.

Aerosmith este al doilea grup muzical care primeşte acest titlu, după Fleetwood Mac, în 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: