Gheorghe Flutur vrea mai mult pentru turismul din Bucovina şi lansează provocări pentru sucevenii de peste hotare

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a anunţat că ia în calcul organizarea a câtorva „info-trip”-uri pentru operatorii de turism din ţară cu scopul de a promova Bucovina şi atracţiile turistice din judeţul Suceava.

Prezent vineri, la Gura Humorului, la Summitul RePatriot, el le-a spus celor prezenţi că ar dori să realizeze câteva tururi pentru operatorii de turism interesaţi să descopere potenţialul judeţului Suceava.

„Mănăstirile lui Ştefan cel Mare şi astăzi atrag ca un magnet, e un miracol. Noi spunem că suntem foarte buni în turism, dar suntem pentru că avem despre ce vorbi. Nu trebuie să facem mare lucru, trebuie să ne organizăm pentru că ne-au lăsat înaintaşii nişte capodopere excepţionale care numai trebuie puse în valoare de aceea eu mă îndrept cu un mesaj către dumneavoastră, cel puţin la început, ca o rugăminte, să promovaţi Bucovina, care a devenit ca număr de locuri de cazare, a treia destinaţie din România.

Noi avem undeva peste 17000 de locuri de cazare. Posibilităţi ca oamenii să se simtă aici bine sunt extraordinar de multe şi în zona turismului aş vrea să vorbim mai mult şi vă invit să veniţi cu prieteni, cu parteneri.

Putem organiza tururi pentru operatori de turism, pentru că interesul este să facem reclamă Bucovinei, să vină cât mai multă lume. Şi anul ăsta, eu cred că undeva la jumătate de milion de turişti vom avea în Bucovina, ceea ce înseamnă foarte mult” a mai subliniat Gheorghe Flutur.

El le-a mai spus celor prezenţi la Summit că autorităţile locale şi judeţene sunt deschise la dialog pentru cei care doresc să investească în Bucovina. „Să aveţi încredere că aici în Bucovina aveţi un climat favorabil să investiţi. Suntem, autorităţile, alături de dumneavoastră. pentru că suntem conştienţi că altă soluţie pentru dezvoltare nu există” a menţionat la final preşedintele CJ Suceava. (M.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: