Emanuel Havrici, deputatul sucevean care a părăsit PSD înaintea moţiunii de cenzură:

Am făcut un bine PSD, pentru că nu aş fi votat Viorica Dăncilă la Preşedinţie

Deputatul Emanuel Havrici, care s-a înscris de la 1 octombrie în Pro România şi a părăsit PSD după o activitate de 16 ani, a declarat că a făcut un bine PSD prin plecarea sa, pentru că el nu ar fi putut vota Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale şi nici nu ar fi putut convinge alegătorii să o voteze.

„Eu am făcut un bine şi PSD, pentru că eu nu aş fi votat Viorica Dăncilă” a spus Havrici la „Subiectul Zilei” de la News Bucovina.

El a arătat că nu putea să meargă în campania electorală a PSD, mai ales că el nu era convins de candidatul partidului şi nu vota Viorica Dăncilă.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu liderii, cu majoritatea primarilor, şi ei considerau că este o problemă dificilă în a promova numele, persoana Viorica Dăncilă pentru prezidenţiale” a spus Havrici.

El a arătat că Viorica Dăncilă nu poate transmite nimic electoratului.

„Când mergi după un om, trebuie să mergi şi cu inima. Trebuie să ai şi un crez în viaţă. Nu poţi doar aşa, că eşti membru al unui partid… Cum ai putea convinge pe cineva, dacă nu crezi tu însuţi? Adică le spui celorlalţi să voteze, când tu stai cu ştampila îndoită” a spus deputatul.

El a adăugat că decizia de a candida a fost a Vioricăi Dăncilă, dar că se întreabă ce îi spun acesteia consilierii.

„Prima întrebare normală şi firească, după ce îţi pleacă într-o săptămână cinci parlamentari, este <<De ce?>> Îţi pui problema asta. Cei cinci or fi nebuni?” a arătat deputatul.

El a spus că, dacă ar fi fost în conducerea PSD, s-ar fi întrebat de ce un om care a stat 16 ani în partid, a muncit, a fost fidel partidului, l-a părăsit.

Havrici a menţionat că Viorica Dăncilă i-a transmis că ar vrea o întâlnire; dar că era prea târziu…

„Aş fi întrebat-o dacă ştie în ce judeţ e Deva” a spus Havrici, cu referire la gafa făcută de Dăncilă la Frasin, când a spus că se află în judeţul Hunedoara. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: