După ce lucrările la podul peste râul Suceava s-au realizat mai repede decât estimările

Viceprimarul Marian Andronache anunţă că proiectul rutei alternative Suceava – Botoşani a fost devansat

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a anunţat, marţi, că lucrările la ruta alternativă Suceava – Botoşani vor fi devansate ca urmare a realizării rapide a lucrărilor la podul peste râul Suceava.

El a spus că monitorizează îndeaproape stadiul lucrărilor de construcţii la podul peste râul Suceava, ruta alternativă Suceava – Botoşani.

„Realizarea podului va ajuta mult la descongestionarea traficului din municipiu, aşadar am grijă ca termenul de execuţie a lucrării să fie respectat întocmai” a spus Andronache, care a precizat că termenul era sfârşitul anului 2020.

El a precizat că, deocamdată, situaţia este bună, iar graficul de implementare a proiectului a fost devansat de situaţia curentă a lucrărilor. „Urmează execuţia rampelor care vor conecta podul cu şoseaua de centură pe ambele maluri; amenajarea malurilor Sucevei, în amonte; betonarea şi asfaltarea podului. Simultan, se realizează studiul de fezabilitate la ruta alternativă Suceava – Botoşani, etapa II, tronson I, intersecţia Calea Unirii – Traian Vuia – pod” a menţionat Marian Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: