Box, Campionatele Naţionale

Trei medalii pentru tinerele pugiliste de la CSM Suceava

La finele săptămânii trecute, la Eforie Nord, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de box feminin, competiţie la care Clubul Sportiv Municipal Suceava a câştigat un număr de trei medalii. Maria Polonic şi-a trecut în palmares titlul de campioană naţională de tineret la categoria 64 de kilograme, în vreme ce Romina Iosub (categoria 60 de kilograme), la tineret, şi Alexandra Crihan (categoria 65 de kilograme), în întrecerea cadetelor, au intrat în posesia medaliilor de bronz.

„Romina a câştigat două meciuri şi a pierdut greu, în semifinale, în faţa unei pugiliste de la Steaua Bucureşti. Alexandra, aflată la prima ei competiţie majoră, a luptat curajos, demonstrând că are calităţi pentru acest sport, aşa că există optimism în ceea ce priveşte întrecerile viitoare. În ce o priveşte pe Maria, şi-a confirmat încă o dată valoarea, a intrat foarte motivată în ring şi a reuşit să devină pentru a treia oară campioană naţională, după ce a învins în finală o adversară foarte valoroasă, din Botoşani. Doresc să mulţumesc pentru susţinere Consiliului Local, Clubului Sportiv Municipal Suceava şi omului de afaceri Ciprian Nuţu, de la firma Trutzi, care a fost întotdeauna alături de boxul sucevean, însă viitorul nu se anunţă simplu pentru noi. Suntem în plină perioadă de pregătire pentru Campionatele Naţionale de juniori, plus că săptămâna aceasta suntem aşteptaţi la un alt turneu tare, la Rovinari, iar conducerea clubului m-a anunţat că nu mai sunt bani pentru participarea la competiţii. Sunt probleme care par să nu se mai termine niciodată, şi care n-au cum să nu afecteze. Spre norocul meu, de fiecare dată când am rămas fără susţinere financiară am găsit sprijin în mediul privat, însă cred că ar trebui găsită o soluţie astfel încât clubul să ne poată oferi măcar strictul necesar”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: