Suceava

Un teren de fotbal şi patru pentru antrenamente, printr-un program al CNI

Municipiul Suceava ar putea avea o nouă bază sportivă. Aceasta după ce Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) i se va pune la dispoziţie un amplasament pentru un proiect de investiţii privind construirea unei baze sportive de tip I.

În expunerea de motive la proiectul de hotărâre se arată că, pe fondul lipsei cronice de construcţii destinate sportului şi altor evenimente publice, precum concerte, spectacole, şi expoziţii, o bază sportivă multifuncţională este „imperios necesară”. Viceprimarul Lucian Harşovschi şi-a exprimat speranţa că, de această dată, Guvernul îşi va materializa iniţiativa, mai ales că, de mai mulţi ani, în proiect se află şi alte proiecte sucevene de interes sportiv.

„Sperăm ca, într-un final, cei de la CNI să-şi întoarcă faţa şi către municipiul Suceava. Am tot avut promisiuni de finanţare, fie pentru sala polivalentă, fie pentru patinoar, iar acum ni se solicită documentaţia pentru construirea unei baze sportive de tip I. Este vorba despre un teren de fotbal, patru terenuri mai mici pentru antrenamente şi un vestiar. Sperăm ca, după ce trimitem documentaţia prompt, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, să primim şi finanţarea necesară” a punctat viceprimarul Lcian Harşovschi.

Investiţia ar urma să fie realizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public, Subprogramul „Complexuri sportive”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: