La secţiunea Poezie

Suceveanca Sorina Rîndaşu a luat premiul II la concursul LicART

Sorina Rîndaşu, elevă a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, s-a clasat pe poziţia a II-a la secţiunea Poezie a celui mai mare concurs artistic din România pentru liceeni, LicArt.

La faza iniţială a concursului au participat 1600 de adolescenţi, 28 dintre ei fiind desemnaţi ulterior finalişti. Aceştia au ajuns în Tabăra de Creaţie de la Sulina. Acolo au participat la ateliere de creaţie susţinute de poeţii Andrei Dosa, Alex Văsieş şi Luca Ouatu şi de fotografii Patricia Hilbert şi Cristian Munteanu, arată organizatorii concursului. Tot acolo au fost anunţaţi şi câştigătorii ediţiei LicArt 2019. La secţiunea Poezie, premianţii au fost aleşi de un juriu, alcătuit din poeţii Ioan Es. Pop, Răzvan Ţupa şi criticul Paul Cernat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: