Gheorghe Flutur:

Rezultatele de la Spitalul Judeţean Suceava au fost generate şi de faptul că managerul nu a fost implicat politic

> Foarte multe insuccese în România au fost din cauza politizării excesive, consideră şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că rezultatele obţinute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava s-au realizat şi pentru că managerul nu a fost implicat politic.

El a arătat că la dezvoltarea unităţii spitaliceşti au contribuit foarte mult personalul, managerul şi relaţia foarte bună cu administraţia judeţeană.

„Secretul în cadrul relaţiei între o entitate care are în subordine un spital şi un manager este omul apolitic. L-am lăsat apolitic. Să te ferească Dumnezeu să intre politicul în aşa ceva! Şi o spun răspicat, pentru că foarte multe insuccese în România au fost din cauza politizării excesive” a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acest aspect îl poate confirma şi managerul Vasile Rîmbu.

„Cel mai mare ajutor este, câteodată, să îl laşi în pace pe om şi să înţelegi, decât să-i laşi pe alţii care cred că le ştiu pe toate. De asta s-au stricat foarte multe în această ţară” a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ a spus că descentralizarea în domeniul sănătăţii a dat rezultate, iar un exemplu este chiar Spitalul Judeţean Suceava.

El a cerut Guvernului să nu-i fie frică de descentralizare.

„Poate că, dacă educaţia ar fi fost descentralizată, nu mai aveam şcoli cu toaleta în curte. Descentralizarea aduce dezvoltare” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: