Primarul Ion Lungu consideră că dezvoltarea Spitalului Judeţean este bine primită de cetăţenii Sucevei

> Edilul-şef a amintit că primele secţii au fost modernizate de Primărie în anii 2007-2008: De 15 ani municipiul Suceava finanţează an de an Spitalul Judeţean

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la evenimentul de lansare a proiectului SJU Suceava „Spitalul comunităţii tale”, că Primăria Suceava este parte a acestei poveşti de succes şi a remarcat că, din păcate, nimeni nu mai pomeneşte de implicarea municipalităţii sucevene.

„De 15 ani municipiul Suceava finanţează, an de an, Spitalul Judeţean” a precizat Ion Lungu, menţionând că a avut privilegiul ca primele secţii din spital să fie modernizate de Primăria Suceava în anii 2007-2008.

El a arătat că alături de alţi stâlpi ai societăţii, comunitatea locală suceveană se sprijină pe Spitalul Judeţean Suceava, iar Primăria Suceava contribuie cu tot ceea ce este posibil pentru susţinerea acestui proiect.

Ion Lungu a mai declarat că este important şi cum văd cetăţenii ceea ce se întâmplă la Spitalul Judeţean Suceava şi a arătat că „din fericire se vede bine”.

„Astăzi cetăţenii şi-au schimbat percepţia când se discută despre spital” a spus Lungu, care a menţionat că Spitalul Judeţean s-a modernizat cel mai puternic după ce a fost transferat la CJ Suceava şi a subliniat că unitatea spitalicească a avut parte de un manager foarte bun, care a făcut lucruri bune, şi că speră că le va continua.

El a arătat că se impune apropierea spitalului de comunitate şi că aici mai este de lucru, dar că drumul este bun.

Ion Lungu a mai declarat că Primăria Suceava sprijină medicii noi care schimbă vechea generaţie şi le oferă şi locuinţe, menţionând că este aprobat un bloc ANL pentru bugetari, care se va adresa în mare măsură cadrelor medicale ale SJU Suceava.

Primarul Ion Lungu a dezvăluit că, atunci când economia ţării „duduia”, a avut oferta să se finanţeze un spital municipal în Suceava, dar că a declinat-o şi a apreciat că se impune ca toate resursele să fie îndreptate spre Spitalul Judeţean. El consideră că decizia pe care a luat-o atunci a fost cea bună. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: