Primarii comunei Burdujeni vor fi comemoraţi la 1 octombrie

> Atunci va fi reinaugurat Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din faţa sediului din Burdujeni al Primăriei Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, sâmbătă, că la data de 1 octombrie, începând cu ora 12, Primăria Municipiului Suceava şi Filiala „Plăieşii” a Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria” vor organiza o ceremonie militară la monumentul închinat eroilor din Primul Război Mondial, amplasat în faţa sediului Primăriei Municipiului Suceava din cartierul Burdujeni.

El a informat că în acest an au fost executate lucrări de reabilitare la acest monument, prin colaborarea dintre municipalitate şi asociaţia Cultul Eroilor „Regina Maria”.

Primarul a mai anunţat că, în cadrul acestui eveniment, va fi dezvelită o placă comemorativă cu numele primarilor din comuna Burdujeni din perioada 1894-1926, placă ce va fi amplasată în sediul instituţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: