Mamă şi fiica sa minoră, căutate cu ajutorul poliţiştilor

O mamă şi fiica acesteia sunt căutate de membrii familiei cu ajutorul poliţiştilor după ce femeia a plecat de acasă spunând că nu mai poate sta acolo. Mama se numeşte Marinela-Biatrisa Ursachi şi are vârsta de 29 de ani. Domiciliată pe raza satului Bilca, comuna Bilca, ea a plecat de la domiciliu încă de la mijlocul lunii mai a.c. împreună cu fiica sa minoră, Adriana-Mihaela Ursachi, în vârstă de 5 ani. Ulterior părăsirii domiciliului, femeia şi-a sunat rudele şi a afirmat că nu doreşte să mai revină acasă, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre locaţia celor două. Mama are o înălţime de aproximativ 1,60 metri, circa 70 kg, ochi căprui, părul blond tuns scurt, faţa rotundă şi tenul măsliniu. Fetiţa are o înălţime de aproximativ 100 cm, circa 30 kg, ochi albaştri, părul blond lung, faţă rotundă şi ten alb.

La data plecării de la domiciliu, femeia era îmbrăcată cu pantaloni şi geacă de blugi de culoare albastru-deschis şi era încălţată cu pantofi sport, iar fiica sa era îmbrăcată cu pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o şapcă de culoare roz şi era încălţată cu pantofi sport.

În cazul în care deţineţi informaţii cu privire la cele două persoane, sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin numărul de telefon 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: