Judeţul Suceava, cele mai multe semnături strânse pentru Klaus Iohannis

În judeţul Suceava, PNL a strâns 105.000 de semnături pentru Klaus Iohannis, cu 25.000 de semnături peste target. Asta arată că preşedintele Iohannis are parte de o largă susţinere şi din partea sucevenilor.

Obiectivul declarat al PNL la nivel naţional a fost să strângă peste două milioane de semnături, cu mult peste cerinţa legală de 200.000, semn clar că Preşedintele Klaus Iohannis are cea mai puternică susţinere dintre toţi candidaţii pentru Palatul Cotroceni. Obiectivul a fost atins şi peste două milioane de români au semnat pentru preşedintele Klaus Iohannis.

Mulţumim sucevenilor şi tuturor celor care au semnat pentru Preşedintele Klaus Iohannis! (PNL Suceava, comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: