Şoferiţă rănită după ce a intrat în coliziune cu o căruţă fără niciun dispozitiv reflectorizant

O tânără de 20 de ani din comuna Marginea a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe DN 17 A, pe raza comunei Marginea.

Impactul s-a produs miercuri, în jurul orei 5.55, între un autoturism şi o căruţă. Tânăra, aflată la volanul unui autoturism, a acroşat o căruţă care se deplasa în faţa sa. După primul impact, a mai acroşat un podeţ de beton şi poarta de acces în curtea unei locuinţe din localitate. Apoi, autoturismul a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tinerei.

Ambii participanţi la traficul rutier implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că vinovaţi de producerea evenimentului sunt ambii participanţi la trafic, tânăra pentru că nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de căruţa care se deplasa în faţa sa, iar căruţaşul pentru că atelajul condus nu avea montat în partea din spate niciun dispozitiv reflectorizant.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI