Fotbal

Debut bun de sezon competiţional pentru echipele de juniori Under 17 şi 19 ale Sucevei

Echipele sucevene au înregistrat un parcurs bun în cele 10 etape scurse până acum din campionatele naţionale de juniori Under 17 şi Under 19. Formaţia Juniorul conduce autoritar Seria I a întrecerii de la Under 17, cu o linie de clasament formată din 9 victorii şi o înfrângere. În ultima rundă, echipa antrenată de Bogdan Pantea a învins la limită, cu 2-1, pe teren propriu, gruparea Aerostar Bacău, cu ajutorul golurilor marcate de internaţionalul de juniori Sebastian Nechita, din lovitură liberă, şi Marian Ilie. Cealaltă echipă suceveană participantă în competiţie, Liceul cu Program Sportiv, este poziţionată la jumătatea ierarhiei, pe locul 5.

La Under 16, LPS şi Juniorul sunt vecine de clasament, pe podium. Formaţiile pregătite de Ovidiu Bosancu şi Laurenţiu Berezoschi sunt poziţionate în spatele liderului autoritar Ceahlăul Piatra Neamţ, ambele având acelaşi număr de puncte, 17.

Rezultate înregistrate în etapa a X-a a Campionatului Naţional de juniori Under 19:

Ceahlăul Piatra Neamţ – LPS Iaşi       3-1

LPS Roman – LPS Suceava                 1-0

CSM Bacău – LPS Piatra Neamţ          4-0

Juniorul Suceava – Aerostar Bacău       1-0

Rezultate înregistrate în etapa a X-a a Campionatului Naţional de juniori Under 17:

Ceahlăul Piatra Neamţ – LPS Iaşi       5-4

LPS Roman – LPS Suceava                 2-1

CSM Bacău – LPS Piatra Neamţ          1-1

Juniorul Suceava – Aerostar Bacău       2-1

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI