Fotbal, Liga a V-a

Formaţiile gazdă s-au impus

Meciurile primei runde a ediţiei de campionat 2019-2020 a Ligii a V-a s-au disputat la finalul săptămânii trecute. Competiţia a fost structurată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal în două serii a câte 10 echipe. În Seria I activează formaţiile Voinţa Zvoriştea, Sporting Arbore, Unirea Horodnic de Sus, Academica Gălăneşti, Viitorul Negostina, Polul Nord Brodina, Viitorul Vereşti, Sporting Voinţa Buneşti, Steaua Dumbrăveni şi Viitorul Adâncata, în vreme ce Seria a II-a are în componenţă echipele Forestierul Frumosu, AS Marginea, Minerul Iacobeni, Şomuz II Fălticeni-Baia, Viitorul Stroieşti, Releul Mihoveni-Şcheia, Bistriţa Broşteni, Viitorul Valea Suhei, Bradul Vama şi Avântul Frasin. Sezonul de toamnă se va încheia pe data de 24 noiembrie, în acest an urmând să se dispute şi primele două etape din retur.

În cele 10 meciuri din prima etapă formaţiile gazdă au reuşit să se impună de nouă ori, o altă partidă încheindu-se la egalitate. În cel mai spectaculos meci al rundei, Voinţa Zvoriştea a învins cu 8-2 pe Sporting Arbore.

Rezultate complete înregistrate în etapa I:

Seria I

Voinţa Zvoriştea – Sporting Arbore             8-2

Unirea Horodnic de Sus – Academica Gălăneşti     4-1

Viitorul Negostina – Polul Nord Brodina                 5-0

Viitorul Vereşti – Sporting Voinţa Buneşti    4-0

Steaua Dumbrăveni – Viitorul Adâncata                4-1

Seria a II-a

Forestierul Frumosu – AS Marginea              2-1

Minerul Iacobeni – Şomuz II Fălticeni-Baia   4-0

Viitorul Stroieşti – Releul Mihoveni-Şcheia   1-0

Bistriţa Broşteni – Viitorul Valea Suhei                  1-1

Bradul Vama – Avântul Frasin                         3-2

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: