„Bunăstarea românilor – prioritate pentru Guvernul PSD”

Deputatul PSD de Suceava, doamna dr. Maricela Cobuz, a susţinut miercuri, 18 septembrie 2018, în Şedinţa de Plen a Camerei Deputaţilor, o declaraţie politică pe tema „Bunăstarea românilor – prioritate pentru Guvernul PSD”.

În cadrul declaraţiei politice, deputatul Maricela Cobuz a precizat că democraţia şi statul de drept nu trebuie sacrificate pentru jocul politic în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din acest an. România are nevoie de stabilitate politică. Cetăţenii români au nevoie de bunăstare economică, acces neîngrădit la educaţie, la sănătate, securitate şi siguranţă.

Românii merită mai mult, aşa cum am promis prin programul de guvernare al PSD: creşteri salariale, a pensiilor, a burselor pentru studenţi, asigurarea la timp a subvenţiilor pentru agricultură, dotări cu aparatură medicală performantă în spitale, screeninguri pentru depistarea bolilor oncologice, tratamente moderne de ultimă generaţie dar şi construcţia de spitale, şcoli şi autostrăzi.

Guvernul PSD a realizat aceste lucruri şi continuă să realizeze politici bune pentru fiecare clasă socială.

Lupta dintre partidele politice parlamentare, difuzarea falselor informaţii şi atacuri iminente la adresa instituţiilor şi reprezentanţilor Guvernului României au condus la dezbinarea populaţiei şi ura între cetăţenii români, cât şi cei din diaspora.

 Cabinetul Premierului Dăncilă continuă implementarea politicilor de guvernare în ciuda atacurilor nefondate ale opoziţiei. Partidul Social Democrat este capabil să guverneze şi singur asumându-şi stabilitatea politică necesară României. Românii nu mai vor o guvernare de dreapta, o nouă politică de austeritate a PNL-ului pentru fiecare clasă socială. Românii nu mai vor tăieri de salarii, de pensii, blocarea fondurilor europene, întârzierea plăţii subvenţiilor pentru agricultură sau chiar diminuarea lor.

România merită stabilitate şi dezvoltare în sănătate, educaţie, infrastructură, economie, agricultură, scăderea inflaţiei, a şomajului, scăderea ratelor la bănci, ceea ce INS deja a confirmat acest lucru.

Opoziţia, dar în mod special PNL, a criticat vehement Guvernul PSD şi a prezentat cu răutate date despre economie, dar nu a venit niciodată cu un set de măsuri alternative sau un program de guvernare. Este uşor să critici, dar foarte greu să construieşti.

Bunăstarea românilor trebuie să rămână o prioritate pentru orice partid aflat la guvernare. Tocmai de aceea, Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă a lansat Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor. Un acord între partidele politice parlamentare ar putea asigura continuarea creşterilor salariale, a pensiilor, sprijinirea IMM-urilor şi în special a Programului Start Up Nation, program ce a înfiinţat peste 17.000 de noi firme şi a creat peste 35.000 de noi locuri de muncă.

La finalul declaraţiei politice, deputatul PSD de Suceava, dr. Maricela Cobuz, a declarat că România nu este pregătită pentru o guvernare de dreapta, românii nu mai vor o nouă „apocalipsă economică” marca PNL. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: