Victoria Beckham a declarat că a fost „hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic”

Victoria Beckham, soţia fostului star al fotbalului englez David Beckham, a dezvăluit că a fost hărţuită psihic şi fizic în şcoală, relatează Press Association. Victoria Beckham şi-a povestit într-un interviu acordat revistei Glamour experienţele pe care le-a trăit în timpul şcolii. Fosta componentă a formaţiei Spice Girls, devenită creatoare de modă, a declarat că a avut de suferit de pe urma nesiguranţei impregnate. „Nu am fost niciodată fata populară în şcoală şi nimic nu mi-a fost uşor. Am fost hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic”, a declarat Victoria Beckham.

Cântăreaţa şi creatoarea de modă a afirmat că i se pare important să o educe pe fiica sa, Harper, în ceea ce priveşte importanţa comportamentului bun şi blând în relaţia cu semenii. „Pot discuta cu Harper despre asta şi despre modul în care fetele ar trebui să fie bune cu fetele… mă folosesc de propriile experienţe pentru a împărtăşi asta”, a adăugat soţia lui David Beckham.

Mamă a patru copii, vedeta a menţionat că a primit o lecţie despre provocările vieţii şi despre faptul că este nevoie muncă pentru a avea succes. „M-a făcut să mă simt nesigură, însă totodată m-a făcut să realizez că dacă vreau ceva trebuie să muncesc din greu pentru a-l obţine. Nimic nu vine de la sine şi asta este bine”, a mai spus vedeta.

Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, în 1999, la Luttrellstown Castle, în Irlanda şi au împreună patru copii – Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: