Dan Ioan Cuşnir ia în derâdere ultimele acţiuni din Parlament ale deputatului Alexandru Băişanu:

Toată această mascaradă pentru un partid de 4 la sută

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a luat în derâdere acţiunile din ultimele zile ale deputatului de Suceava Alexandru Băişanu. Dan Ioan Cuşnir a ţinut să comenteze aceste evoluţii politice din Parlament ale deputatului sucevean.

„Alexandru Băişanu se crede un fel de vaccin. Adică vrea să ne facă să credem că el este ca virusul care vrea să lupte împotriva viruşilor sau ca un puroi care vrea să lupte pentru curăţirea unui organism de puroi. Nu ne aşteptam la atâta dăruire pentru un partid curat, în folosul naţiunii bineînţeles. Şi toată această mascaradă pentru un partid de 4% la nivel naţional pe care vrea să îl cureţe Băişanu care în Suceava are 3% după rotunjirea pozitivă. Tulburător”, a scris Dan Ioan Cuşnir.

Pe de altă parte, situaţia din ALDE a fost comentată şi de preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care a apreciat că este vorba despre trei organizaţii „rebele”, care nu vor să recunoască decizia forului statutar, arătând că aceste organizaţii sunt Prahova, Dolj şi Timiş. „Destructurarea partidului este obiectivul doamnei Dăncilă şi a cozilor de topor din ALDE, Meleşcanu, Gavrilescu, Cupă şi Băişanu. Dar nu vor reuşi. (…) Nu îmi face plăcere că avem o pierdere, o hemoragie, dar asta este. După cum vedeţi, nu mi-e teamă. (…) Să nu creadă că cedez la şantaj. Dacă vor să facă şantaj cu mine, o să aibă exact poziţia contrară. (…) Eu nu văd Guvernul Dăncilă dincolo de 31 decembrie în funcţiune”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu la Realitatea TV. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: