România şi Ucraina lansează o campanie comună de donare de sânge

România şi Ucraina lansează, în data de 19 septembrie, o campanie comună de donare de sânge, anunţă Cezar Grozavu, şeful Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră România-Ucraina.

„Europa pentru TINE! Tu pentru VIAŢĂ! Fii DONATOR!” este sloganul campaniei care se va derula simultan în cele două ţări, în perioada 18 – 20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din centrele judeţene/regionale şi anume: Tulcea, Botoşani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odesa (Ucraina).

„Acţiunile campaniei vor contribui la salvarea de vieţi omeneşti, prin organizarea unei campanii de donare de sânge, în aria acoperită de program. Invităm locuitorii din aria programului să se alăture acestei iniţiative, astfel încât să contribuim cu adevărat la salvarea semenilor noştri” transmit organizatorii.

În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorţi, va acorda, în fiecare locaţie, premiul cel mare, o bicicletă MTB. Extragerea câştigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe data de 26 septembrie 2019.

Campania de donare de sânge se desfăşoară sub auspiciile Programului Operaţional Comun România – Ucraina 2014-2020 şi se alătură şi în acest an celorlalte evenimente din cadrul programelor de cooperare finanţate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradiţional, la nivel european: anume Ziua Cooperării Europene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: