Precizări ale Romsilva în urma noilor acuzaţii aduse unui angajat al Ocolului Silvic Marginea din cadrul Direcţiei Silvice Suceava

În urma apariţiei unor articole de presă şi postări pe reţelele de socializare referitoare la presupuse imobile, utilaje şi autovehicule deţinute de domnul Mircea Caunei, angajat al Ocolului Silvic Marginea din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva face următoarele precizări:

În urma verificărilor efectuate de Direcţia Silvică Suceava a rezultat că cele cinci imobile prezentate pe reţelele de socializare şi preluate în articole de către mai multe publicaţii, aparţin unor persoane fizice din Bucureşti, Rădăuţi şi comunele Marginea şi Suceviţa, şi nu sunt proprietatea domnului Mircea Caunei, angajat al Ocolului Silvic Marginea din cadrul Direcţiei Silvice Suceava.

Din cele trei tractoare articulate forestiere (TAF) prezentate în imagini, unul aparţine Formaţiei de exploatare din cadrul Ocolului Silvic Marginea şi alte două sunt în proprietatea unei societăţi comerciale care efectuează lucrări legale şi autorizate de exploatare a masei lemnoase. Acestea nu se află în proprietatea domnului Mircea Caunei.

Autoturismul de teren de culoare neagră prezentat în imagini aparţine unei societăţi comerciale din comuna Marginea, judeţul Suceava, şi nu se află în proprietatea domnului Mircea Caunei.

De asemenea, camionul cu numărul de înmatriculare SV-67-SFI aparţine unei persoane fizice din comuna Marginea, judeţul Suceava, şi nici acesta nu se află în proprietatea domnului Mircea Caunei.

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva condamnă campania de denigrare a domnului Mircea Caunei de către persoane sancţionate anterior de către acesta în exercitarea atribuţiilor de serviciu, conform prevederilor legale.

Ne exprimăm regretul că presa preia postările denigratoare la adresa unui angajat al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva fără o verificare a acestor acuzaţii grave, cauzând prejudicii de imagine persoanei acuzate şi instituţiei.

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva este o instituţie transparentă şi oferă jurnaliştilor şi publicului toate informaţiile de interes public referitoare la administrarea pădurilor proprietatea publică a statului şi activitatea instituţiei. (Biroul de presă al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: