Călătoria Bucureşti – Suceava va fi redusă de CFR la 5 ore şi 30 de minute

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu noul mers al trenurilor, timpul de circulaţie dintre Bucureşti şi Suceava (447 km) se va reduce la 5 ore şi 30 de minute, pentru trenurile de călători, potrivit unui comunicat al companiei remis Mediafax.

Personalul feroviar al CFR SA a ridicat, până în prezent, peste 90% din numărul total al restricţiilor de viteză existente pe magistrala Bucureşti – Suceava, iar până la sfârşitul lunii acestea vor fi eliminate în totalitate.

Conform comunicatului, reprezentanţii CFR precizează totodată că, în măsura eliminării ultimelor limitări de viteză, se analizează şi posibilitatea reducerii timpilor de circulaţie la 5 ore.

CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, a informat, de asemenea, şi operatorii de transport de călători şi de marfă că timpii de mers între Bucureşti şi Suceava se vor reduce cu o oră în noul „Mers de tren” şi pot transmite deja solicitări de modificare a traselor şi a numărului de trenuri pentru relaţia Bucureşti Nord – Suceava, conform noului program de circulaţie.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: