Amenzi în valoare de peste 260.000 lei aplicate weekendul trecut

Serviciul Rutier, împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul IPJ Suceava, a organizat weekendul trecut două acţiuni menite să combată conducerea sub influenţa alcoolului şi pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive. În total, poliţiştii au aplicat 517 sancţiuni în valoare de 267.139 lei şi au lăsat fără permise 45 de şoferi.

Astfel, în zilele de sâmbătă şi duminică, respectiv 14 şi 15 septembrie, poliţiştii au desfăşurat acţiuni pentru combaterea conducerii a autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.

Cu această ocazie, 398 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Prin urmare, au fost constatate 11 infracţiuni, opt fiind conduceri sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost aplicate 94 de sancţiuni în valoare de 40.545 lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere, jumătate fiind pentru condusul în stare de ebrietate. De asemenea, au fost reţinute şapte certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

O altă acţiune, desfăşurată în perioada 13 – 15 septembrie, a avut drept scop prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive. Astfel, poliţiştii suceveni au aplicat 423 de sancţiuni (286 fiind pentru nerespectarea regimului de viteză) în valoare de 226.594 lei. Au fost reţinute 31 permise de conducere, dintre care 20 pentru viteză. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: