Sportivii de la CSTA Suceava, din nou pe podiumul de premiere

Oraşul Dej a găzduit, pe pista special amenajată de lângă râul Someş, etapa finală a Campionatului Naţional de aeromodele captive, care a cuprins probele F2A, B, C şi D. Echipa suceveană de la Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative, aflată sub îndrumarea antrenorului Ioan Botuşan, a urcat din nou pe podiumul de premiere.

În probele F2A, B şi D, juniorul Berari Sebastian a cucerit medalia de aur, fiind secondat îndeaproape de coechipierul său, Lazăr Marian, aceeaşi situaţie păstrându-se şi în clasamentul final pe echipe. La seniori, Liviu Botuşan a obţinut locul 2 la individual la clasa F2A, acelaşi loc fiind consemnat şi în finala pe echipe împreună cu coechipierul său Ştefan Bradăţanu.

La clasa F2C, Liviu Botuşan (mecanic) şi Sebastian Berari (pilot) au obţinut locul 2. La realizarea acestor rezultate trebuie menţionat şi aportul mecanicului Igor Butnari.

„Rezultatele obţinute la aceste campionate naţionale confirmă valoarea aeromodeliştilor suceveni. De-a lungul anilor, sportivii de la CSTA Suceava s-au numărat de fiecare dată printre protagoniştii competiţiilor interne şi internaţionale”, a declarat antrenorul Ioan Botuşan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: