PSD Suceava s-a repliat în zona Fălticeni

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a apreciat, vineri, într-o conferinţă de presă că PSD s-a retras în zona Fălticeni, care era o zonă „de excelenţă” a PSD Suceava din prisma rezultatelor electorale şi că toţi cei care sunt numiţi în funcţii administrative provin din această zonă, în timp ce zona Bucovinei a fost lăsată lui Gheorghe Flutur şi PNL.

Nechifor a spus că sunt mulţi deputaţi PSD, chiar şi la Suceava, nemulţumiţi de situaţia din partid şi că anumiţi parlamentari nu au primit niciun ajutor politic, administrativ în munca lor dar că li se cere performanţă electorală în condiţiile în care în PSD Suceava se aplică după formula „retragerea în munţi”, replierea în zona Fălticeni.

„Văd că acum s-au blindat şi cu subprefect. Văd că au multe funcţii politice pentru oamenii din zonă, ceea ce e în regulă, dar zona Bucovinei a fost lăsată, cumva, pradă lui Flutur şi PNL-ului. Nu prea mai e nimeni din zona Bucovinei care să conteze în ecuaţia administrativă judeţeană acum”, a spus Nechifor.

El a menţionat că zona Fălticeni era zona de excelenţă a PSD, zona în care se obţineau scoruri importante.

„Cred că e o repliere pentru că, din ceea ce arată sondajele, domnul Flutur şi PNL vor câştiga «en fanfare» anul viitor la alegerile locale”, a spus Nechifor.

Întrebat dacă aceasta ar fi o înţelegere PSD-PNL, Nechifor a spus că în 2016 a fost o cu totul altă înţelegere, respectiv un non-combat din partea PSD în favoarea lui Gheorghe Flutur.

„Acum cred că nu se mai pune în discuţie lucrul ăsta”, a conchis Cătălin Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: