„Ne vom implica astfel încât România să aibă un preşedinte muncitor şi responsabil”, ne asigură femeile din PSD Suceava

Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava s-a reunit, sâmbătă, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean şi a reiterat sprijinul acordat candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a anunţat preşedintele organizaţiei, secretarul de stat Oana Elena Pintilei.

Ea a arătat că femeile social-democrate sucevene s-au implicat activ în campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă, reuşind să adune un număr semnificativ de nume, ocazie cu care au stat de vorba cu sucevenii.

Pintilei a menţionat că sucevenii care au semnat pentru Viorica Dăncilă şi-au exprimat aprecierea faţă de guvernarea social-democrată care a adus bunăstare românilor, precum şi faţă de proiectele majore care au fost realizate sau sunt în curs de derulare la nivelul judeţului Suceava.

„La fel de activ, ne vom implica în toate etapele electorale ale alegerilor prezidenţiale astfel încât România să aibă un preşedinte muncitor şi responsabil, un preşedinte pentru fiecare român”, a spus Pintilei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: