Radiat din ALDE, deputatul Alexandru Băişanu ripostează:

„Călin Popescu Tăriceanu m-a dezamăgit. Voi contesta radierea şi voi depune plângere penală faţă de cei care au luat decizia”

După ce a fost radiat din ALDE, potrivit anunţului făcut de conducerea partidului, deputatul sucevean Alexandru Băişanu a spus că este total dezamăgit de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu, despre care spune că „nu-şi mai aparţine”.

Deputatul sucevean a declarat pentru News Bucovina că o întâlnire informală a unor membri ai conducerii ALDE chemaţi „pe sprânceană” de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Chiţoiu, s-a transformat, vineri, în şedinţă de Birou Politic şi Delegaţie Permanentă cu ordine de zi fixată pe loc, total nestatutar.

Băişanu a spus că nu putea fi radiat din partid pentru că nu a aderat la ideile altei formaţiuni politice şi nici nu s-a înscris într-un alt partid.

Deputatul sucevean susţine că va contesta în instanţă decizia şi că va formula plângere penală faţă de cei care au luat decizia, amintind că fostul lider al PNL Botoşani a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a exclus din partid, nestatutar, doi membri ai organizaţiei.

Băişanu a mai spus că a constatat că în ultima perioadă Călin Popescu Tăriceanu „nu-şi mai aparţine” şi că a „trădat partidul”.

„Tăriceanu a fost pus la pământ de scheleţii pe care îi are în dulap. Probabil e vorba de dosarul cu care l-a ţinut Dragnea în şah în Senat”, a spus Băişanu.

El crede că Tăriceanu a trădat ALDE şi că este „ghidonat de alţii”.

„Nu-şi mai aparţine. Nu mai poate lua decizii pentru sine pentru că deciziile le iau alţii în locul lui şi, evident, nu mai poate lua decizii pentru partid atât timp cât alţii hotărăsc în locul lui”, mai declarat Băiaşnu.

El a mai declarat că partidul a fost târât în această direcţie „de alţii prin gura lui”.

„Un om şantajat nu mai poate conduce un partid. Stau şi mă întreb cine ar fi condus România dacă ar fi ajuns preşedinte, iar asta mi se pare o problemă gravă ce trebuie să fie adusă în atenţia opiniei publice”, a conchis Băişanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: