ALDE merge în continuare. Nu pleacă nimeni nici la PSD şi nici la Pro România

Mai mulţi membri ai ALDE Suceava s-au întâlnit, sâmbătă la Bosanci, cu deputatul Alexandru Băişanu, faţă de care conducerea partidului a luat măsura radierii din baza de date a partidului, măsură pe care Băişanu o contestă.

Potrivit unei postări pe pagina de socializare a primarului comunei Bosanci, Neculai Miron, la această întâlnire, organizată la Stâna Bosâncenilor au participat mai mulţi membri ai ALDE Suceava între care Constantin Proboteanu sau Petru Carcalete, care au discutat despre situaţia din partid.

Solicitat de primarul de Bosanci care transmitea live, să comenteze situaţia, Alexandru Băişanu a spus că ALDE merge în continuare.

„ALDE merge în continuare. Nu pleacă nimeni nici la PSD şi nici la Pro România. Suntem un partid liberal care vrem să ne urmăm cursul, respectând dorinţa românilor, a cetăţenilor din judeţul Suceava şi sprijinind toate intenţiile pe care cetăţenii care ne-au trimis pe funcţii de conducere, să le primească înapoi, să încercăm să găsim soluţii pentru toţi cei care vor binele României”, a spus Băişanu potrivit filmării făcute de primarul de Bosanci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: