95.000 de semnături pentru Klaus Iohannis

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că până duminică au fost strânse în judeţul Suceava 95.000 de semnături.

El a spus că într-un timp relativ scurt s-a strâns un număr foarte mare de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României.

„Preşedintele Klaus Iohannis este foarte apreciat de suceveni”, a spus preşedintele Gheorghe Flutur.

El a menţionat că această campanie de strângere de semnături va continua.

PNL Suceava a demarat în data de 10 august campania de strângere de semnături pentru susţinerea lui Klaus Werner Iohannis la Preşedinţia României.

Atunci, preşedintele Gheorghe Flutur a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este garantul normalităţii, echilibrului, performanţei, al lucrului bine făcut, iar primarul Ion Lungu a subliniat că preşedintele Klaus Iohannis este garanţia ca România şi românii vor fi apreciaţi în Europa şi în lume, dar şi garanţia unei Românii normale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: