Viceprimarul Lucian Harşovschi invită sucevenii într-o incursiune în lumea produselor tradiţionale din Bucovina

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” s-a deschis miercuri după-amiază, în prezenţa preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi a viceprimarului Sucevei, Lucian Harşovschi.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a transmis, miercuri, că în perioada 11-15 septembrie, Consiliul Judeţean în asociere cu Primăria Municipiului Suceava, aşteaptă sucevenii în centrul oraşului, „pentru o incursiune în lumea fascinantă a produselor tradiţionale din Bucovina”.

„Deschiderea târgului de toamnă a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Gheorghe Flutur, cel care a pornit şi a promovat acest concept «Produs în Bucovina», care ne face cinste în ţară şi peste hotare” a menţionat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: