Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, despre nominalizarea deputatului ALDE de Suceava Alexandru Băişanu la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul:

Niciun membru ALDE nu va face parte din Guvernul Dăncilă !

> O formulă PSD – ALDE este imposibilă juridic, politic şi moral, consideră Varujan Vosganian

Vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, a evitat, miercuri, să comenteze nominalizarea vicepreşedintelui ALDE Alexandru Băişanu la funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, arătând însă că „niciun membru ALDE nu va face parte din Guvernul Dăncilă”.

„Cine se duce, pierde calitatea de membru ALDE. Nu există o viitoare guvernare PSD – ALDE. E un şiretlic”, a spus Vosganian.

Liderul ALDE a reiterat că niciun membru ALDE nu poate să facă parte din Guvern.

„O formulă PSD  – ALDE este imposibilă şi din punct de vedere juridic şi din punct de vedere politic şi chiar din punct de vedere moral. Oricine acceptă o astfel de propunere, automat este radiat din partid. Nu apucă să treacă strada”, a spus Vosganian. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: