În lunile de vară din acest an

Peste 540.000 de turişti în judeţul Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri după amiaza, la deschiderea Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”, că judeţul a fost vizitat în lunile de vară de peste 540.000 de turişti.

„Am reuşit astăzi să centralizăm de la pensiuni şi hoteluri. În lunile iunie, iulie şi august, în judeţul Suceava au fost peste 540.000 de turişti” a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că aceste cifre acestea arată ce se face din partea autorităţilor judeţene. „Asta înseamnă că şi ce facem noi şi ceea ce faceţi şi dumneavoastră îşi atinge scopul”, a menţionat Flutur.

Preşedintele CJ Suceava susţine că trebuie făcut ceva pentru fluidizarea traficului. „Bucovina a devenit o destinaţie turistică pentru mulţi români şi străini. Deja drumurile sunt prea înguste, aglomeraţia e prea mare şi trebuie să ne gândim la următorii paşi” a spus preşedintele CJ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: