Zeci de şoferi lăsaţi fără permisele de conducere

Zeci de şoferi au devenit pietoni pe parcursul săptămânii trecute după ce, în baza dispoziţiei Direcţiei Rutiere Inspectoratului General al Poliţiei Române, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de specialitate din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat mai multe acţiuni punctuale pe raza judeţului, în zonele sau pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor.

Activităţile de control s-au derulat pe linia principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave (nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, biciclişti, căruţaşi şi mopedişti, neacordarea priorităţii pietonilor, depistarea conducătorilor auto care conduc vehicule sub influenţa alcoolului, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză). În cadrul acestora, poliţiştii suceveni au aplicat 636 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 347 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 22 faţă de pietonii care nu au respectat normele rutiere, 20 pentru depăşiri neregulamentare, trei faţă de biciclişti şi 245 pentru alte cauze. Totodată, oamenii legii au reţinut şi 83 de permise de conducere şi au retras 21 de certificate de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: