Lucrările de reabilitare a străzilor Plăieşilor, Meseriaşilor şi Dimitrie Onciu s-au finalizat

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: Alţi 439 de suceveni beneficiază direct de modernizare de la scara blocului

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, marţi, că s-au încheiat lucrările de reabilitare a străzilor Plăieşilor, Meseriaşilor şi Dimitrie Onciu din zona centrală a municipiului Suceava.

Potrivit lui, prin această investiţie, alţi 439 de suceveni beneficiază direct de programul administraţiei locale liberale de modernizare „de la scara blocului”.

Potrivit lui Lucian Harşovschi, cele 25 de scări de bloc din această zonă beneficiază de drumuri şi parcări reabilitate.

Viceprimarul a subliniat că după finalizarea marcajelor vor fi delimitate 179 de locuri de parcare în acest perimetru.

„Lucrările de modernizare de la scara blocului continuă şi în celelalte zone ale municipiului. Toţi sucevenii vor fi beneficiari ai programului de modernizare de la scara blocului şi ne dorim ca aceasta să se realizeze cât mai repede şi cât mai bine” a spus viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: