Cântăreţul francez Patrick Bruel, interogat de Procuratură pentru acuzaţii de hărţuire sexuală

Celebrul cântăreţ Patrick Bruel a fost interogat de Procuratura franceză pentru un presupus caz de „hărţuire sexuală” şi „exhibiţionism”, fapte petrecute în data de 9 august, au informat mass-media locale citate de EFE şi AFP. Presupusa victimă, o maseuză în vârstă de 21 de ani dintr-un hotel din Corsica, nu a prezentat un denunţ oficial, dar a relatat faptele procurorului de pe această insulă mediteraneeană, ceea ce a motivat deschiderea unei anchete preliminare. Potrivit mărturiei sale, la 13 august, ea a venit în cabina artistului cu puţin înainte de un concert pentru a-i face un masaj. Ea a precizat că Bruel a insistat să se dezbrace şi a fost foarte insistent cu ea, cerându-i să-i maseze zonele intime. O relatare pe care cântăreţul o contrazice. El a recunoscut că nu a vrut să poarte lenjerie intimă, dar a dat asigurări că în niciun moment nu a existat vreo intenţie sexuală din partea sa. Procuratura va continua interogatoriile pentru a determina dacă a existat vreun delict sexual. Mai multe persoane din anturajul tinerei maseuze au fost audiate, acestea susţinând buna reputaţie a acesteia şi afirmând că tânăra a fost foarte marcată de cele întâmplate.

La rândul său, directorul hotelului Radisson Blu de Porticcio a declarat că tinerei „i-a fost foarte greu să-şi reia activitatea şi să o exercite în mod normal”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: