Primarul Ion Lungu şi-a propus să participe la deschiderea anului şcolar în 16 unităţi şcolare din municipiul Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a decis să participe şi în acest an la deschiderea noului an şcolar la numeroase unităţi şcolare din municipiu.

Primarul şi-a propus să participe la 16 astfel de festivităţi astfel încât şi-a stabilit, pe minute, programul zilei de luni.

Astfel, primarul urma să deschidă anul şcolar, la ora 8, la Şcoala Nr. 11 din Burdujeni, iar apoi, de la ora 8.15 la festivitatea de la Şcoala Nr. 6 din Burdujeni-sat, după care, la ora 8.30, la Şcoala Nr. 10 din Burdujeni, iar la ora 8.45, la Şcoala Nr. 7 Iţcani.

Primarul Ion Lungu avea în program să participe apoi, de la ora 9, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Şcoala Nr. 9 din Obcini, la ora 9.30 la Şcoala Nr. 3, la ora 10, la Şcoala Filadelfia, iar la ora 10.20, la Şcoala Nr. 8 din cartierul George Enescu. Pe urmă de la ora 10.30, la festivitatea organizată la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, de la ora 11 la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, de la ora 11.20 la Liceul cu Program Sportiv, iar de la ora 11.40 la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, după care, de la ora 12, la Seminarul Teologic.

Primarul Ion Lungu îşi mai programase să deschidă anul şcolar la Grădiniţa Ţăndarică Burdujeni la ora 13:00, după care, la ora 13.30, la Grădiniţa Obcini din str. Slătioarei, încheind cu participarea, începând cu ora 13.45, la deschiderea anului şcolar la Grădiniţa „Gulliver” din cartierul George Enescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: