Bilca

Un teren fără nicio utilitate a devenit zonă de agrement

> Parcul Prieteniei a fost inaugurat oficial duminică

Parcul Prieteniei din comuna Bilca a fost inaugurat, duminică, la câteva luni de muncă după ce ideea grupului „Iniţiative pentru Bilca”, susţinută şi de autorităţile locale, a prins viaţă.

Astfel, de la un teren plin de crengi şi care nu avea nicio utilitate, astăzi zona are un cu totul alt aspect. Au fost amenajate alei de piatră printre copacii înalţi, căsuţa şi locul de joacă pentru copii e ruptă parcă dintr-o poveste, iar băncuţele, grătarele zidite, foişorul, terenul de volei (care e deja funcţional) şi cel de fotbal (pentru care tocmai s-a semănat iarbă) aşteptă să fie folosite.

Grupul „Iniţiative pentru Bilca” şi Primăria Comunei Bilca au anunţat pentru ziua de 8 septembrie deschiderea oficială a parcului Prieteniei, „un parc ce a arătat că cetăţenii şi autorităţile pot colabora frumos pentru cauze comune”.

„Efortul a fost unul mare şi la el au contribuit mulţi bilcani, simpli cetăţeni, tineri sau adulţi, o contribuţie importantă din partea primăriei comunei prin persoana domnului primar şi fiecare bilcan care a simţit că avem cu toţii o datorie să ne iubim comuna şi să o facem frumoasă, atât cât ţine de noi” arată iniţiatorii proiectului.

Evenimentul inaugurării de duminică avea să continue cu un meci de volei, un picnic, momente de relaxare în hamacuri şi cu o proiecţie de film. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: