Un nou succes al pugiliştilor de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni

ACS „Nada Florilor” Fălticeni, secţia de box, a participat, în data de 6 septembrie a.c. la „Cupa Roman Muşat”. A fost un concurs regional la care au mai participat cluburile: CSM Roman, CSM Iaşi, CFR Iaşi, ACS Felix Box Botoşani, CSM Suceava, CS Oneşti, CS Piatra Neamţ.

Clubul din Fălticeni a participat cu trei sportivi:

> Eduard Muşet a boxat cu Alex Drugă pe care l-a învins la puncte şi a ocupat locul I, deşi Edi a fost nevoit să boxeze la o categorie superioară din lipsă de adversar pentru categoria lui. Adversarul întâlnit în ring este legitimat la CSM Iaşi. Prin acest joc, Edi confirmă forma bună.

> Alt loc I a fost obţinut de Roberto Roman, care l-a întrecut la puncte, clar, pe Vlad Temelie de la CS Voinţa Oneşti.

> Un loc 2 a fost obţinut de Găină Sebastian, care a avut un adversar incomod de la CFR Iaşi fiind învins la puncte.

„Fiind vacanţă, copiii s-au pregătit doar o săptămână pentru competiţie, dar rezultatele au fost foarte bune. Mulţumesc micilor mei pugilişti pentru dăruirea din ring! Pe viitor, ei promit evoluţii mai bune!” a precizat antrenorul Gheorghe Butnaru. „De asemenea, mulţumesc dlui Andi de la firma Romfour pentru diurnă şi transport! Cu firma Romfour ne merge bine, câştigăm!”a mai adăugat acesta.

De precizat că citadela de pe malul Şomuzului a fost prezentă la această gală şi cu un arbitru, Costică Prisacă, care a primit aprecierile publicului şi ale antrenorilor pentru gradul ridicat de profesionalism cu care a judecat evoluţiile competitorilor din ring.

Iată că boxul fălticenean este pe mâini bune. Aş spune chiar în pumni tari. Succes pe mai departe!

GABRIEL TODICĂ

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: