S-au trezit cu mascaţii la uşă

> Trei bărbaţi din comuna Vatra Moldoviţei au intrat în colimatorul poliţiştilor pentru braconaj

Pe parcursul săptămânii trecute, lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), au efectuat, în baza mandatelor emise de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, trei percheziţii imobiliare la domiciliile a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 77 de ani, toţi din comuna Vatra Moldoviţei.

Cu ocazia descinderilor au fost identificate şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor patru paturi de puşcă, cinci piese ale unor arme de vânătoare, 120 de tuburi cartuş, 12 dispozitive pentru sertizare şi confecţionare cartuşe, circa 200 de grame pulbere, zece capse iniţiere pentru cartuş, 50 de trofee cervide, mistreţ şi păsări, zece capcane, aproximativ 160 kg carne de vânat şi opt probe destinate analizei genetice reprezentând ţesut biologic de animal. Totodată, se arată într-un comunicat al Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, pentru încălcarea unor norme legale, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, una în valoare de 2.000 lei şi cealaltă în valoare de 1.001 lei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că unul dintre cei trei bărbaţi aflaţi în vizor, în vârstă de 48 de ani, nu figurează în evidenţe ca fiind posesor de permis de armă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor” şi „braconaj cinegetic”, dosarul penal urmând să fie soluţionat procedural, se mai arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: