Replică din PNL Fălticeni pentru deputatul PSD Alexandru Rădulescu

> Ionel Vasiliu: Probabil că deputatul PSD îi confundă pe sucevenii care şi-au luat lumea-n cap cu sinecuriştii PSD care pleacă în destinaţii exotice pe banii statului

 Liderul liberal fălticenean Ionel Vasiliu, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Fălticeni, a declarat, vineri, că este siderat de faptul că deputatul PSD Alexandru Rădulescu continuă să „debiteze prostii”, fiind rupt de realitate.

„Rar mi-a fost dat să văd un demagog mai mare decât deputatul Alexandru Rădulescu. Omul acesta pare venit din altă lume cu ce prostii poate să debiteze” a spus Vasiliu, cu referire la declaraţia lui Rădulescu care aprecia că sucevenii prosperă sub guvernarea PSD pentru că aceştia ar fi luat cu asalt marile destinaţii turistice ale lumii.

„Probabil că domnul deputat îi confundă pe cei care şi-au luat lumea în cap când guvernează PSD şi au plecat la muncă în străinătate cu sinecuriştii PSD care îşi fac concediile în cele mai exotice locaţii după ce încasează sume mari de bani de la stat fără să producă nimic în afară de o mare gaură bugetară” a spus Vasiliu.

El s-a întrebat cât de cinic poate fi deputatul Rădulescu să ajungă „să spună asemenea prostii” când o ţară întreagă vede dezastrul guvernării PSD.

„Domnul Rădulescu ar trebui să ne spună de ce nu e încă finalizat Spitalul din Fălticeni şi ce a făcut el pentru cetăţenii oraşului Fălticeni pentru că în politică s-a remarcat doar ca un politician mic cu gura mare” a mai spus Vasiliu.

Ionel Vasiliu s-a mai întrebat retoric care au fost meritele lui Alexandru Rădulescu pentru a fi pe lista de candidaţi ai PSD în afară de obedienţa faţă de senatorul Ioan Stan.

„Să ne spună cum reuşeşte să ajungă aşa de rapid la bătaia din palme a senatorului Ioan Stan căruia îi datorează şi includerea pe lista de parlamentare datorită obedienţei excesive exprimate” a conchis Ionel Vasiliu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: