Şcoala Politică de Vară OFSD

Am susţinut în ziua de 4 septembrie 2019, în Şedinţa de Plen a Camerei Deputaţilor, o declaraţie politică cu titlul „Şcoala Politică de Vară OFSD”.

Organizaţia Femeilor Social Democrate a participat în perioada 29 august – 1 septembrie 2019, la Mamaia, la cea de-a VII-a ediţie a Şcolii Politice de Vară.

La Şcoala Politică de Vară au participat doamna Viorica Dăncilă – Prim-ministrul României şi Preşedintele PSD, doamna Rovana Plumb – Preşedintele OFSD şi europarlamentar, Eugen Teodorovici – Preşedinte executiv PSD, Mihai Fifor – Secretar general PSD, Carmen Avram, Maria Grapini – europarlamentari PSD, miniştri şi deputaţi, secretari de stat, preşedinţi ai organizaţiilor teritoriale şi membri ai OFSD din România.

Reunit sub deviza „Participarea politică a femeilor este fundamentală pentru democraţie şi este esenţială pentru realizarea dezvoltării durabile şi a păcii”, evenimentul a adus împreună femei din politica social democrată din România, punând accent pe cinci principii importante: stabilitate, omenie, empatie, fermitate şi onestitate.

OFSD este cea mai puternică organizaţie de femei din România, care este condusă de doamna preşedinte, Rovana Plumb. OFSD reprezintă un factor de coeziune, de echilibru şi stabilitate pentru PSD. Mai mult decât atât, OFSD face parte din partidul care a desemnat pentru prima dată un Prim-ministru femeie şi care a propus o femeie pentru alegerile prezidenţiale din acest an.

În cadrul evenimentului, Organizaţia Femeilor Social-Democrate a reiterat susţinerea preşedintelui PSD, doamna Prim-Ministru Viorica Dăncilă, pentru continuarea guvernării şi pentru funcţia de Preşedinte al României la alegerile prezidenţiale de anul acesta.

România are nevoie, în aceste momente, de stabilitate, echilibru şi de un preşedinte care să fie alături de fiecare român, iar doamna Prim-ministru a dat dovadă de acest lucru în timpul guvernării.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost aduse în discuţie politicile publice pentru bunăstarea cetăţenilor, situaţia demografică din România, care sunt percepţiile cetăţenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, prezentându-se şi care este contextul politic naţional şi cel european.

Sunt mândră că fac parte din cea mai mare organizaţie politică de femei din ţară. Noi, femeile social democrate, am sprijinit întotdeauna femeile din România, am dezvoltat politici sociale care au schimbat lucrurile în bine. Împreună facem posibile cele mai dificile schimbări şi cele mai ambiţioase realizări.

Urez succes maxim viitorului Preşedinte Viorica Dăncilă – prima femeie Preşedinte din istoria României!

Dr. MARICELA COBUZ,

Deputat PSD Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: