Teddy Quinlivan, primul model transsexual al firmei Chanel

Prestigioasa casă de modă franceză Chanel l-a angajat pe modelul transsexual american Teddy Quinlivan pentru una dintre liniile sale cosmetice, relatează online ABC.

Industria modei face încă un pas spre diversificare. Săptămâna trecută firma de lux de lenjerie Victoria’s Secret a anunţat că a angajat primul său model transsexual, Valentina Sampaio, iar acum o altă casă de modă cunoscută la nivel internaţional a anunţat numele modelului care va fi imaginea uneia din liniile sale de frumuseţe.

Theodora Quinlivan, care s-a supus unei operaţii de schimbare de sex când avea 18 ani, a devenit primul model transsexual la Chanel. Manechinul american a participat la campanie pentru linia de cosmetice “Summer Look” a casei Chanel.

Tânăra nu s-a putut abţine şi a scris pe pagina sa de Instagram emoţia resimţită: “Mi se pare că nu mai plâng atunci când lucrurile sunt triste, nu este însă interesant să verşi lacrimi în momente de victorie? A fost unul dintre aceste momente. Toată viaţa mea a fost o luptă”, a scris tânăra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: