Deşi am primit sume modeste de la Guvern

Putem anunţa că finalizăm reabilitarea mai multor tronsoane de drumuri

A declarat Gheorghe Flutur, după ce a inspectat lucrările la drumurile judeţene în zona Rădăuţi

  Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, după ce a inspectat stadiul lucrărilor la drumurile judeţene din zona Rădăuţi că, în ciuda sumelor modeste primite de CJ Suceava de la Guvern, se finalizează mai multe tronsoane de drum.

Flutur a declarat că s-a finalizat modernizarea tronsonului de drum de la Gălăneşti, unde CJ Suceava a încheiat un parteneriat cu primăria din localitate, că există un stadiu avansat al lucrărilor la Brodina – Straja şi că a intrat pe procedura de licitaţie drumul de la Bilca spre Frătăuţii Noi.

Preşedintele Flutur a menţionat că acum se poate vorbi despre finalizarea, într-un timp foarte scurt, a lucrărilor de modernizare a unui tronson de 2,4 km la Gălăneşti, care face legătura spre Frătăuţii Vechi şi spre Frătăuţii Noi.

El a mai spus că aici CJ Suceava are un parteneriat cu Primăria Gălăneşti prin care se vor mai moderniza încă 2,4 km.

În ceea ce priveşte drumul Straja – Brodina, Gheorghe Flutur a spus că mai sunt de făcut reparaţii pe câteva sute de metri şi se ajunge la tronsonul Brodina – Ulma, pe care CJ Suceava l-a modernizat anul trecut, iar pentru siguranţa traficului se va trece apoi la executarea marcajelor.

„Pentru această zonă revin cu solicitare către Apele Române să continue lucrările de apărare a malurilor râului Suceava, pentru a pune în siguranţă casele oamenilor.

În zonă, în acest an, am făcut reparaţii la drumurile judeţene la Marginea, Volovăţ, Burla, iar în procedură de licitaţie avem drumul Bilca – Frătăuţii Noi” a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a arătat că, în ciuda fondurilor modeste primite de la Guvern, CJ Suceava a reuşit să reabiliteze, „multe tronsoane de drum”.

„Aşadar, putem anunţa deja finalizarea reabilitării a multor tronsoane de drumuri acum, la începutul lunii septembrie, în pofida bugetului modest primit de la Guvern comparativ cu alte judeţe şi având în vedere reţeaua de drumuri din judeţul Suceava” a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai anunţat că de marţi au început lucrările de asfaltare la drumul Stulpicani – Gemenea, spre Codrii Seculari de la Slătioara. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: