Fotbal, junior

Echipa Juniorul Suceava a câştigat Cupa Artys

Pe parcursul săptămânii trecute, la Botoşani, s-au disputat meciurile Cupei Artys, competiţie care a adunat la start echipe din judeţul gazdă şi din Suceava. Turneul copiilor născuţi în anul 2008 s-a încheiat cu victoria formaţiei Juniorul Suceava, care a înregistrat o linie de clasament formată din cinci victorii şi un rezultat de egalitate în cele şase meciuri disputate.

„A fost un turneu reuşit, în care băieţii s-au bucurat de ultimele zile de vacanţă jucând un fotbal de calitate. De asemenea, ţin să felicit toţi copiii pentru dăruire, atitudine şi sacrificiu, în condiţiile în care fiecare joc s-a desfăşurat la o temperatura de peste 30 de grade”, a declarat antrenorul Ovidiu Vranău.

Din punct de vedere individual, s-au remarcat Radu Muntean, care a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului, şi Alex Chirilă, care a înscris jumătate din cele 30 de goluri marcate de cei de la Juniorul pe toată durata competiţiei.

Iată lotul de jucători cu care formaţia Juniorul a participat la turneul de la Botoşani: Iustin Grigoraş, Luca Dascălu-Bulină, Vasile Baciu, Radu Muntean, Darius Curic, Alex Perhinschi, Alex Chirilă, Teodor Neagu şi Andrei Liviţchi.

Rezultatele înregistrate de gruparea suceveană la Cupa Artys:

ACS Juniorul – Viitorul Dorohoi         12-2

ACS Juniorul – Artys Botoşani           1-1

ACS Juniorul – Profi Botoşani            7-0

ACS Juniorul – Luceafărul Bucovina   3-0

ACS Juniorul – Stejarul Cajvana        4-2

ACS Juniorul – Juniorul Dorohoi        3-0

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: