362 de candidaţi suceveni au promovat bacalaureatul în sesiunea de toamnă

> Cea mai mare notă, 8,73, a fost obţinută de o absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat, marţi, rezultatele candidaţilor la bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2019, înainte de soluţionarea contestaţiilor.

Potrivit datelor publicate de MEN, în judeţul Suceava au fost declaraţi reuşiţi 362 de candidaţi.

Cea mai mare medie, 8,73, a fost obţinuta de o absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, de la specializarea Ştiinţe sociale.

Următorii în ordinea mediilor obţinute sunt doi absolvenţi de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului de la specializarea Tehnician în activităţi economice, şi de la Colegiul Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc, specializarea Tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului, care au obţinut media 8,43.

În sesiunea august – septembrie a.c. a examenului naţional de bacalaureat s-au înscris 1.630 de candidaţi din judeţul Suceava, dar au absentat 433 de candidaţi.

Dintre cei prezenţi, doar 362 de candidaţi au reuşit să obţină cel puţin media 6 la probele scrise pentru a promova examenul.

Conform calendarului examenului de bacalaureat, contestaţiile urma să fie depuse în cursul zilei de ieri, până la 6 septembrie fiind prevăzută soluţionarea acestora. Rezultatele finale se vor afişa în data de 7 septembrie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: