Gheorghe Flutur cere să fie luate măsuri în privinţa cerşetorilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat, vineri, nemulţumirea că nu se iau măsuri faţă de cei care cerşesc în trafic şi care fac o imagine foarte proastă judeţului.

El a spus că trebuie întărită relaţia cu poliţiile locale.

„Sunt provocări la care trebuie să găsim răspuns: cerşetoria, o imagine foarte proastă pentru judeţul Suceava, accentuată în jurul mănăstirilor. Rolul primarilor şi al poliţiei locale trebuie să fie mai aplicat. Nu e în regulă în intersecţii să fii agresat ca turist în felul ăsta. Uitaţi-vă bine că acum, aglomeraţia aceasta, că mergi cu 10 km/h, le oferă unora şansa să se plaseze cu copilul de trei luni de zile în intersecţie să stea acolo”, a declarat preşedintele Flutur.

El a arătat că şi cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ar trebui să se sesizeze despre cum stă un copil şase ore, chinuit, în soare, de un părinte care nu procedează corect în direcţia asta.

„Termenul de civilizaţie trebuie să ajungă şi la noi. Nu poţi să ţii un copil de trei luni în braţe câteva ore pentru că poate vei primi ceva. De aceea am cerut DGASPC să se sesizeze”, a spus Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI