Rugbi, copii

Echipa Under 8 a Clubului Sportiv Municipal Suceava, vicecampioană naţională

Pe parcursul acestui an, echipele de rugbi Under 8, Under 10 şi Under 12 ale Clubului Sportiv Municipal Suceava au participat la Circuitul Naţional, un şir de turnee în cinci oraşe ale ţării, competiţia fiind organizată de Federaţia Română de Rugbi. Micii iubitori ai sportului cu balonul oval sunt antrenaţi la clubul fanion al judeţului Suceava de fostul jucător Vasile Conachi.

La primul turneu din Circuit, care a avut loc la Constanţa, sucevenii au fost cu toate cele trei echipe Under 8, Under 10 şi Under 12, cei mai mici reuşind să se claseze pe locul al III-lea. La al doilea şi al treilea turneu, care au avut loc, pe rând, la Braşov şi apoi la Cluj, CSM Suceava a fost singura reprezentantă din Moldova cu echipa Under 8. La Braşov, formaţia suceveană s-a clasat pe locul al II-lea, în timp ce la Cluj s-a situat pe a treia poziţie.

Al patrulea turneu s-a desfăşurat la Bârlad, locaţie unde din nou CSM Suceava a fost cu toate cele trei echipe. Spre satisfacţia antrenorului Vasile Conachi, echipele Under 8 şi Under 12 s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

Ultimul turneu, al cincilea, a avut loc la finele săptămânii trecute în Bucureşti. Echipa Under 8 a ocupat locul al III-lea în acest turneu, dar locul al II-lea la finalul competiţiei. Micii rugbişti au fost recompensaţi cu echipamente, dulciuri, sucuri şi au avut ocazia să cunoască adevărate legende ale jocului cu balonul oval din România. Antrenorul sucevean Vasile Conachi a fost desemnat pe drept cel mai bun antrenor la nivel Under 8 din România.

Din echipa CSM Suceava au făcut parte sportivii: Octavian Rusu, Rareş Ruşti, Gabriel Tănase, Luca Ciurar, Tudor Chitic, Filip Plăcintă, Giulia Boinceanu, Teodora Călin, Alexandru Rusu şi Sofia Avarvarei (echipele la această categorie de vârstă fiind mixte).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: