Handbal masculin

CSU Suceava a câştigat amicalul cu tânăra „gardă” de la Steaua Bucureşti

Sala „Dumitru Bernicu” din Suceava a găzduit ieri meciul amical dintre CSU Suceava şi o variantă de perspectivă a echipei Steaua Bucureşti. Antrenorul Adrian Chiruţ a avut încă o dată posibilitatea să verifice potenţialul noilor jucători veniţi în Bucovina, oaspeţii, conduşi de portarul Laufceac, evaluând şi ei viitorul formaţiei bucureştene.

A rezultat un meci frumos, dinamic, însă în ambele formaţii s-au putut lesne observa sincope la nivelul relaţiilor de joc. Pentru tinerii bucureşteni aceste lucruri se pot corecta în timp, pentru gazde, omogenitatea lotului este un factor esenţial.

În mod cert, cei care au terminat junioratul la LPS Suceava, împreună cu handbaliştii de la echipa a II-a a CSU din sezonul precedent au arătat că se ştiu unul pe altul, dar au apărut şi „inserţii” ca Vladislav Kobzi sau Alexandru Popia, care s-au mişcat bine şi au demonstrat că pot fi utili în tentativa de a reveni în primul eşalon valoric al handbalului masculin românesc.

Şi ceilalţi jucători nou-veniţi la Suceava s-au străduit să arate că au cu ce să ajute gruparea suceveană, dar mai au de muncit.

Scorul final al disputei CSU Suceava – Steaua (tineret) a fost 31-25 (14-14). În „contabilitatea” finală a formaţiei sucevene putem menţiona faptul că Oancea, Cozorici, Alupoaie, Pintilei, Lupu şi Vizitiu, jucători care au mai evoluat împreună pentru suceveni, au marcat împreună 19 goluri din cele 31 ale sucevenilor.

CSU Suceava: Duman, Iulian Andrei – Pintilei (2), Mihalcea (1), Oancea (4), V.Kobzi (4), Loik (1), Alupoaie (1), Barbu, Burbulea, Sora (1), Leordean, Lupu (4), Vizitiu (2), Tofănel, Cozorici (8), Popia, Kezic (1), A.Popa (2).

Foto: ADRIAN POPOVICI

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI