270 de candidaţi au absentat la ultima probă scrisă a Bacalaureatului

Inspectorul şcolar general adjunct Alexandra Theodora Chirilă a declarat, luni, că 270 de candidaţi din totalul celor 889 înscrişi au absentat la proba scrisă la alegere a profilului şi specializării – proba Ed).

Chirilă a spus că din cei 619 candidaţi prezenţi la această probă, 190 au susţinut proba scrisă la Anatomie şi Fiziologie umană, 146 la Biologie vegetală şi animală, 156 la Geografie, 95 la Logică şi argumentare şi unul la Economie.

Ea a precizat că tezele candidaţilor au fost trimise spre evaluare în judeţul Bacău, adăugând că, probabil, în judeţul Suceava ar urma să fie soluţionate contestaţiile care vor fi depuse de candidaţi după afişarea primelor rezultate la probele scrise ale Bacalaureatului.

De menţionat este că pe 27 şi 28 august se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A, pe 29 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B, pe 30 august şi 2 septembrie este prevăzută evaluarea competenţelor digitale – proba D, iar pe 2 – 3 septembrie va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C.

Afişarea rezultatelor la probele scrise ale Bacalaureatului va fi pe 3 septembrie (până la ora 12) şi depunerea contestaţiilor în aceeaşi zi (orele 12 – 16).

În perioada 3 – 6 septembrie 2019 se vor soluţiona contestaţiile, iar afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 7 septembrie 2019.

De menţionat este că lista unităţilor arondate fiecărui centru de examen se află afişată pe site-ul ISJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: